Vuoden 2017 vuosihoroskooppi kaikille horoskoopin merkeille.

Lue vuosihoroskooppisi!

Tarkista, mitä horoskooppi sanoo sinun tähtimerkillesi vuonna 2017. Kaikkien merkkien vuosihoroskoopit!

Vesimies: Rakkaus oikuttelee
(20.1. -19.2.)

Alkuvuoteen liittyy jokin pettymys, joka aluksi harmittaa, mutta kääntyy myöhemmin eduksesi. Ilman tätä asiaa elämääsi ei nimittäin tulisi tiettyä tilaisuutta, joka muuttaa kesän aikana elämäsi. Tulet merkittävästi onnellisemmaksi. Loppukesään liittyy vaurastumista ja yleistä tyytyväisyyden tunnetta. Rakkaus oikuttelee, mutta tuo myös suurta iloa.

HOROSKOOPPI NEUVOO: Älä ota riskejä luonnossa liikkuessasi.

Kalat: Kohti tyytyväisyyttä
(20.2.-20.3.)

Vuosi 2017 toteuttaa haaveitasi, vaikkakaan ei ihan jokaista. Osaat hyödyntää tilaisuuksia kuin luonnostaan. Jotain erittäin positiivista ja toivottua tapahtuu juhannukseen mennessä. Tämä onkin monella tapaa aikaansaamisen ja oppimisen vuosi. Joka hetki ei hymyilytä, mutta kaiken kaikkiaan olet vuoden lopussa viisaampi - ja hyvinkin tyytyväinen.

HOROSKOOPPI NEUVOO:  Jos alakuloinen tunne iskee, usko, että se hellittää pian.

Oinas: Hoida velvollisuudet
(21.3.-19.4.)

Vuosi alkaa kiireellä ja rästissä olevilla velvollisuuksilla, jotka hoidat kuitenkin suosiolla. Pahimman pölyn laskeuduttua seuraa rauhallisempi, iloinen kevät, joka lataa akkujasi. Kesän jälkeen odottaa kauan kaivattu menestys tavalla tai toisella. Rakkauteen sisältyy myönteisiä yllätyksiä ja toteutuneita haaveita.

HOROSKOOPPI NEUVOO: Älä myöhästy tärkeistä tapaamisista.

Lue myös: Onko parisuhteesi terve - 4 asiaa, jotka paljastavat sen

Härkä: Lisää energiaa
(20.4.-20.5.)

Löydät sen kuuluisan "oman itsen", jota viisaat neuvovat olemaan. Tämä voi tapahtua myös pettymysten tai yllätysten kautta, mutta kesän alkuun mennessä olet edennyt jossakin sinulle tärkeässä asiassa huimasti. Terveytesi ja energiatasosi kohenee. Rakkaus on kauniimpaa kuin ennen.

HOROSKOOPPI NEUVOO: Ole lempeä läheisillesi.

Kaksoset: Teet tulosta
(21.5.-20.6.)

Ura-asioissa vuosi 2017 on sinulle hellä ja hyvä. Saavutat jonkin tärkeän virstanpylvään ja etenet rohkeasti haaveidesi toteuttamisen tiellä. Saat kaikkea aikaiseksi vähän tavallista helpommin. Keskittymiskyky saattaa heilahdella yllättävien rakkaustuulien puhaltaessa, mutta tänä vuonna suoritat hyvää tulosta niin huonoina kuin hyvinäkin päivinä.

HOROSKOOPPI NEUVOO: Hoida ihoa ja suojaa se tarkasti auringolta.

Rapu: Älä jännitä
(21.6.-22.7.)

Opit uutta rehellisyydestä, sillä opit rohkeammaksi hyvällä tavalla. Jonkinlainen arkuus tai jännittäminen jää vähemmälle etkä tarvitse enää tiettyjä haitallisia apukeinoja selvitäksesi tilanteista. Työn, koulun tai työnhaun suhteen vuosi on sinulle hyvinkin suosiollinen, kunhan olet sisukas. Joudut tekemään paljon, mutta myös saat paljon. Rahatilanteesi on parempi kuin vuosiin.

HOROSKOOPPI NEUVOO: Katso välillä peiliin ja ole rehellinen itsellesi.

Lue myös: Hyvästit huolehtimiselle!

Leijona: Rahatilanne kohenee
(23.7.-22.8.)

Itsepäisyytesi ja hyväsydämisyytesi löytävät hyvän yhteisen sävelen: saat aikaiseksi paljon sellaista, joka hyödyttää kaikkia, myös itseäsi. Opit antamaan enemmän tilaa läheisillesi. Se parantaa rakkauselämääsi ja myös suvun kuvioita. Loppuvuodesta on luvassa kohennusta rahatilanteeseen. Jopa pieni Onnettaren suosio saattaa odottaa, kunhan et uhkapeluriksi ryhdy.

HOROSKOOPPI NEUVOO: Älä allekirjoita mitään epäselvää.

Neitsyt: Hyvä tuuri
(23.8.-22.9.)

Hyvä, suopea tuuri seuraa sinua ainakin kesään saakka. Vahvistat sen vaikutusta tarkkuudella ja toisaalta hyväntahtoisuudella. Huonosti ei mene loppuvuodestakaan. Rakkaudessa tasapainoilet menestyksekkäästi omien rajojen määrittämisen kanssa: ole läsnä ja myös auttavainen, mutta älä uhraudu äläkä ole sinisilmäinen. Intuitiosi vahvistuu ja siitä on hyötyä myös työhön liittyvissä asioissa.

HOROSKOOPPI NEUVOO: Kiinnitä huomiota siihen, kenelle kerrot salaisuutesi.

Lue myös: Ajatusten suursiivous

Vaaka: Rakkauselämään onnea
(23.9.-23.10.)

Arjessa on paineita ja vähän huoliakin, mutta onnistut asettamaan hyviä tavoitteita, jotka myös saavutat. Vuosi 2017 sisältää myös useammankin satumaisen sattuman. Kevään aikana rakkauselämään liittyy eräänlainen onnellinen uusi alku, jota et alkuvuodesta vielä arvaisikaan. Sukuun liittyvät huolet tai paineet hälvenevät.

HOROSKOOPPI NEUVOO: Ei liikaa alkoholia!

Skorpioni: Opit uutta
(24.10.-22.11.)

Tietty oppimisen teema jatkuu vuonna 2017. Opit huomioimaan rakkaimpia ihmisiäsi entistä paremmin. Se avaa solmuja ja samalla opit sulkemaan tai siirtämään etäämmälle elämästäsi haitallisia ihmisiä. Keskustelut ystävien kanssa luovat sinulle merkityksellisiä tunteita ja ideoita. Puhu ja ole avoin, mutta myös kuuntele. Urasi suunnittelu etenee suurin harppauksin, tavalla tai toisella sinut "löydetään".

HOROSKOOPPI NEUVOO:  Tarkkaile, oletko kateellinen vai ystävällinen.

Lue myös: Miksi pelkäämme?

Jousimies: Muista terveytesi
(23.11.-21.12.)

Vuosi 2017 alkaa ehkä arkisesti, mutta helposti ja suosiollisesti. Saat alkuvuodesta aikaiseksi tärkeitä siirtoja, vaikka saatat jännittää joitain asioita viime hetkiin saakka. Rakkaus yllättää sinut tänä vuonna, kauniimmin kuin osaat kuvitella. Pidä huolta terveydestäsi: se vahvistaa kaikkea hyvää, mitä on luvassa. Muista rentoutua ja pidä huoli mielialastasi, se on osa terveyttä.

HOROSKOOPPI NEUVOO: Kiinnitä huomiota ravinnon laatuun.

Kauris: Aluksi viehätät
(22.12.-19.1.)

Vuoden ensimmäiset kolme kuukautta kuluvat vahvankin läheisyyden merkeissä, viehätysvoimasi on melkoinen. Sen jälkeen työelämä tai opiskeluasiat vievät huomiotasi, saat haasteita ja tarjouksia, joista et voi kieltäytyä. Rakkaus liittyy kuitenkin koko vuoteesi voimauttavalla tavalla. Rahatilanteesi paranee lokakuussa. 

HOROSKOOPPI NEUVOO: Ei uhkapelejä ihmissuhteissa ja raha-asioissa!

Horoskoopin laatija on suomalainen horoskooppien asiantuntija, joka tekee horoskooppeja vain Kauneudelle ja Terveydelle.

Lue myös:

Uusimmat perushoroskoopit