Mitä te ette kerro toisillenne?

Näitä asioita miehet eivät kerro vaimolleen!

Jokaisessa parisuhteessa on asioita, joista mieluummin vaietaan. Joku kutsuu sitä terveeksi itsesuojeluvaistoksi, toinen saattaa ajatella sen olevan valehtelua.

WebMD-verkkosivusto listasi 10 asiaa, joita miehet eivät kerro puolisoilleen.

1. Himo
 

Himoitsemme monta kertaa päivässä (muita naisia). Kun kaunis nainen kävelee ohi, on lähes varmaa, että mies kiinnittää häneen huomiota - vaikka oma nainen olisikin siinä vierellä. Naisen kysyessä: ”tuijotitko tuota toista naista”, on vastauksena yleensä valhe. Mutta sekin vain siitä syystä, että emme halua pahoittaa oman rakkaan mieltä.

2. Harrastukset
 

Lähdemme harrastuksiin päästäksemme eroon naisista. Aika moni mies pelaa golfia, tennistä, käy kuntosalilla tai lähtee lenkille yksin. Siihen on hyvä syy: haluamme päästä pois kotoa, pois lasten ja puolison luota. Se rentouttaa, mutta ei tarkoita sitä, etteikö kotiin olisi mukava palata.

3. Sitoutuminen
 

Pelkäämme sitoutumista. Vaikka olemmekin luvanneet rakastaa niin myötä kuin vastoinkäymisissä, se ei poista sitä seikkaa, että emme ehkä aina ole unelmoineet asuntolainasta ja ruohonleikkuusta. Voi kestää muutaman vuoden ajan tottua ajatukseen elinikäisestä suhteesta.

4. Raha
 

Rahan tienaaminen saa tuntemaan itsensä tärkeäksi. Mies on kilpailuhenkinen, myöntää hän sitä tai ei. Jos nainen tienaa enemmän töissä kuin mies, on aika varmaa, että se jollain tasolla harmittaa miestä. Mies haluaa elättää perheensä, vaikka ei sitä todellisuudessa tekisikään.

5. Korjaaminen
 

Vaikka väitämme muuta, oikeasti pidämme kaiken mahdollisen korjailusta. Miehet haluavat käyttää käsiään ja korjailla rikki menneitä asioita, tai muuten vain ”parannella” kaikkea. Usein se on vain kiinni ajankohdasta.

6. Huolenpito
 

Pidämme siitä, että naiset pitävät meistä huolta.

7. Rakkaus
 

Rakastamme vuosi vuodelta enemmän. Miehen arvostus naista kohtaan vain kasvaa vuosi vuodelta. Suhteen alkuaikana arvostus jää ”muiden” asioiden jalkoihin.

8. Ymmärtäminen
 

Miehet eivät oikeasti ymmärrä naisia. Onko koskaan tullut vastaan tilannetta, jossa nainen on halunnut puhua vakavista asioista ja mies on nyökytellyt päätään ymmärtäväisesti. No totuus on, että emme me ymmärrä. Monet asiat eivät vain tunnu järkeviltä meidän mielestämme. Naisen kannattaa myös varmistaa, että mies todella kuuntelee, sillä kohtalaisen helposti ajatus lähtee harhailemaan esimerkiksi televisio-ohjelman suuntaan.

9. Naiset ja auto
 

Pelkäämme naisten ajaessa autoa.

10. Nuoruus
 

Unelmoimme olevamme jälleen parikymppisiä

Lähde: WebMD.com