Näistä asioista naiset luulevat miesten pitävän

Näistä asioista naiset luulevat miesten pitävän

Cosmopolitan on kirjoittanut lukemattomia artikkeleita aiheesta ”Mistä miehet pitävät”. Nyt lehti kuitenkin tietää kertoa, että aiheesta kirjoitetut artikkelit kannattaa lukea varauksella, koska miehet ovat yksinkertaisempia kuin naiset luulevat. Tässäpä siis asioita, joista mies ei pidä, mutta joista nainen luulee miehen pitävän.

1. Suihku

Suihkuun tunkeutuminen. Miehelle suihku on niitä harvoja hetkiä, kun hän saa olla omissa oloissaan. Ethän tunkeutuisi vessaankaan, jos hän olisi siellä asioimassa?

Lue myös: Miesten tavat, joita nainen inhoaa ja mies ei edes huomaa

2. Vaikeasti saatava

Teet selväksi, että sinua kiinnostaisi seksi - ja sen jälkeen esitä vaikeasti saatavaa. Miehelle tämä tarkoittaa lisätöitä töiden jälkeen, varsinkin jos leikki on jo vanhan toistoa.

3. Peili

Seksin harrastaminen peilin edessä. Se ei ole niin hienoa, kuin luulisi. Varsinkaan miehelle, joka ei omasta mielestään ole huippukunnossa. Ja vaikka olisikin, ei hän välttämättä siltikään pidä itsensä tirkistelemisestä.

Lue myös: 7 virhettä, jotka teet miesten kanssa

4. Napit

Käytät paitaa, jossa on miljoona nappia ja avaat ne seksikkäästi miehen edessä. Mies miettii, mitä tekisi sillä aikaa kun avaat nappeja. Suuri osa miehistä pitää privaatti-striptease -esityksistä, mutta eivät ammattilaisetkaan pidä päällään kymmenen napin paitoja.

5. Alusasu

Ostat pikkutuhman alusasun ainoastaan miehesi nähtäväksi. Harmi, sillä mies kiinnittää yleensä pikkuhousuihisi tai rintaliiveihisi huomiota ainoastaan silloin, kun ne ovat toiminnan esteenä.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Asiat, joita naiset eivät miehistään tiedä

6 ihanaa asiaa, jotka mies sietää naisensa vuoksi

Myös mies kaipaa suukkoja ja halauksia