Lisää kärsivällisyyttäsi

Haaste on päättynyt

Haastamme sinut lisäämään kärsivällisyyttäsi. Kärsivällisyyden harjoittaminen tuo mielenrauhaa ja kohentaa elämänlaatua.

Lue 6 askelta parempaan kärsivällisyyteen!

Osallistu haasteeseen ja palkintojen arvontaan ottamalla kuva Zen-hetkestäsi. Jaa kuva Instagramissa. 
Voit jakaa kuvan vaikka joka päivä. Katso ohjeet alta. Osallistut haasteeseen ja palkintojen arvontaan kuvaamalla aiheeseen liittyvän kuvan ja jakamalla sen Instagramissa. Voit jakaa kuvan vaikka joka päivä! Katso ohjeet alta.

Miksi tämä on hyvä haaste?

1. Kärsivällisyys auttaa tekemään järkeviä valintoja. Kun harjoitat kärsivällisyyttäsi, opit tekemään järkevämpiä ratkaisuja. Kärsimättömänä tulee helposti ahmineeksi liikaa herkkuja tai hankkineeksi tavaraa, johon ei oikeasti olisi varaa.
Kun opettelet kärsivälliseksi, nautit matkasta ja työn tuloksista entistä enemmän.

2. Sinulle jää aikaa panostaa tärkeisiin asioihin. Kärsivällisillä on enemmän aikaa keskittyä elämän tärkeisiin asioihin.
Esimerkiksi työn jälki paranee, kun jaksat keskittyä huolellisesti. Kärsivällisyydellä on myönteisiä vaikutuksia myös ihmissuhteiden laatuun. 

3. Kärsivällisyys tekee onnellisemmaksi. Kun opettelet käsittelemään asioita niin, ettet heti turhaudu tai hermostu, elämänlaatusi paranee kokonaisvaltaisesti. 
Pystyt säätelemään tunteitasi tietoisesti, ja koet enemmän positiivisia tunteita.

 

Haastekuvat

#kthaaste, #ktkärsivällisyyshaaste Uusimmat tsemppikuvat