Sinä olet täydellinen versio sinusta!

Tunne itsesi kauniiksi ja itsevarmaksi – koosta riippumatta

Jokaisen pitäisi ymmärtää, että ihmiskehoja on olemassa useita erilaisia, eikä ole olemassa yhtä täydellistä muotoa. Jos haluaa saada itseluottamuksensa takaisin ja tuntea itsensä taas kauniiksi, pitää keskittyä omiin hyviin puoliinsa.

Ehow.com listasi seuraavat vinkit, joiden avulla voit tuntea itsesi taas kauniiksi ja itsevarmaksi.

1. Tunnista edes yksi asia itsestäsi
 

Tunnista edes yksi asia itsestäsi jota yksinkertaisesti jumaloit – vaikka kyse olisi vain yksinkertaisesta luomesta tai kapeista ranteista. Keskity tähän piirteeseen silloin, kun tunnet olosi vähemmän itsevarmaksi. Muista, että jokasessa on jotakin ihailtavaa.

2. Unohda vertailu
 

Ymmärrä, että jokainen on erilainen kaikenlaisilla pienillä tavoilla. Vietä päivä seuraamalla ihmisiä vaikka kahvilassa istuen ja huomaa yksilölliset vivahteet, jotka tekevät meistä oman itsemme. Pistä merkille, etteivät läheskään jokaisen keho tai kasvot muistuta huippumallia.

3. Tee omat valintasi, mitä persoonalliseen tyyliisi tulee
 

Vältä halua kysyä muiden mielipidettä vaatteistasi tai asusteistasi. Tee niin kuin itse haluat luodessasi omaa tyyliäsi. Kun saat kehuja jostakin itse valitsemastasi asiasta, tiedät, kuinka tärkeää on tehdä nämä valinnat itse.

4. Käytä kehoasi imartelevia vaatteita korostaaksesi parhaita puoliasi
 

Opi, minkä tyyliset vaatteet sopivat kehollesi parhaiten, ja mikä koko on sinulle oikea. Oli kokosi mikä hyvänsä, sinulle on olemassa vaatevalintoja, jotka sopivat kehollesi ja saavat sinut aina näyttämään parhaimmalta.

5. Ole ystävällinen ympärillä oleville ihmisille
 

Kun välität positiivista energiaa, saat sitä myös itse. Huomaat, että yksinkertaisesti toivottamalle jollekulle hyvää päivää, tunnet olosi mahtavaksi.

6. Harrasta liikuntaa
 

Liiku pitääksesi itsesi kunnossa ja terveenä, mutta jos turhamaisuus pitää sinut liikkeessä, tee mitä tahansa ylläpitääksesi terveempää elämäntyyliä.

7. Tee pieniä asioita, jotka saavat olosi tuntumaan ihmeelliseltä
 

Käy kampaajalla tai pedikyyrissä säännöllisesti. Pukeudu kauniisti vaikka vain silloin, kun käyt hoitamassa asioita.

8. Hankkiudu eroon negatiivisista ihmisistä
 

Hankkiudu eroon negatiivisista ihmisistä ja ympäröi itsesi ystävillä, jotka pitävät sinusta sellaisena kuin olet – eivät siksi, mitä voit tehdä heidän hyväkseen. Luo tiivis ystäväpiiri, vaikka se muodostuisikin vain parista ihmisistä. Vältä stressaavia tilanteita, kuten poikaystävälle tai kaverille nalkuttamista.

9. Hemmottele itseäsi silloin tällöin
 

Kun saavutat tärkeän tavoitteen tai saat valmiiksi ärsyttävän tehtävän, palkitse itsesi kasvohoidolla tai vaikka kirjalla, jonka olet halunnut jo pitkään lukea. Motivoi itseäsi näillä positiivisilla vahvistuksilla.