Nämä ovat parhaat naisvartalot!

Näillä naisilla on parhaimmat vartalot

Kauneus ja Terveys -lehden lukijat valitsivat maailman parhaimmat vartalot. Nämä urheilulliset naiset saivat eniten ääniä. Lue perustelut!

Kylli Kukkilla on lukijoiden mielestä kaunein vartalo.

1. Joogaopettaja Kylli Kykk. Hänen luonnollisen naisellinen, sopusuhtainen mutta sopivan kurvikas vartalonsa huokuu hyvää oloa. Hänen kaunis mutta ei liian treenattu vartalonsa tuntuu sellaiselta, jonka moni voisi saavuttaa.

Viivi Pumpasen sporttisuus ja iloisuus ilahduttavat.

2. Miss Suomi Viivi Pumpanen. Hänellä on sopivasti lihaksikas, terveen ja hyvinvoivan näköinen vartalo. Viivi on hyvä esikuva nuorille.

Eva Wahlström on uskomattoman vahva.

3. Nyrkkeilijä Eva Wahlström. Hänen vartalonsa on urheilullisen voimakas, ja siksi hän näyttää terveelliseltä ja aidolta.

Sofia Vergaraa kehuttiin kurvikkaaksi.

4. Näyttelijä Sofia Vegara. Hän on aikuinen nainen, jonka leveä lantio ja kapea vyötärö luovat kurvikkaan mutta sopusuhtaisen kokonaisuuden.

Serena Williamsilla on vahva vartalo

5. Tennisammattilainen Serena Williams. Hänen vartalonsa on kaunis ilman liiallista hoikkuutta. Hän on sporttinen ja kauniin muodokas.

Janni Hussilla on yksi kauneimmista vartaloista.

6. Fitnesmalli ja liikuntayrittäjä Janni Hussi. Hänen kauniin ryhdikäs ja timmi keho on yhtä aikaa naisellinen ja lihaksikas.

Eevi Teittisen urheilullinen vartalo ihastutti Kauneus & Terveys -lehden lukijoita.

7. Fitness-tähti Eevi Teittinen. Kuvauksellinen ja upean treenattu vartalo todistaa, että hän on pitänyt itsestään huolta.

Halle Berryn vartaloa kehuttiin kauniiksi.

8. Näyttelijä Halle Berry. Hänellä on kaunis iho ja hyvin hoidettu aikuisen naisen vartalo.

Lue myös:

Kopioi julkkisten upea juhlatyyli

Näin luot Kim Kardashianin tyylin

Salkkari-Johanna, ovatko kyyneleesi aitoja?