Blogit

Anu Kiiveri

blogit.kauneusjaterveys.fi/anukiiveri/

Olen helsinkiläinen yrittäjä, personal trainer, freelance-toimittaja ja ravintoneuvojaopiskelija. Olen intohimoinen sporttailija, rakastan matkustamista sekä terveellistä ravintoa. Kirjoitan myös kauneudesta ja henkisen hyvinvoinnin kehittämisestä

Forever Hyvinvointi

http://blogit.kauneusjaterveys.fi/foreverhyvinvointi/

Forever on kotimainen, korkeatasoisia liikuntapalveluita tuottava kuntoklubiketju. Blogissa asiantuntijamme antavat vinkkejä harjoitteluun, itsensä motivointiin ja ravintoon.

Ida Jokikunnas

blogit.kauneusjaterveys.fi/idaiholla/

Olen meikkitaiteilija, stylisti sekä muoti- ja kauneustoimittaja. Rakastan kaikkea visuaalisesti kiinnostavaa. Innostun herkästi pinnalla olevista trendeistä, mutta tärkeintä minulle on mennä aivan iholle sekä sen alle todellisen kauneuden äärelle. Blogissani sukelletaan näihin ääripäihin sekä kaikkeen niiden väliltä.

"Jokaisella on oikeus olla kaunis ja jokainen on!"

Ilona Rauhala

blogit.kauneusjaterveys.fi/ilonarauhala/

Olen psykologi ja blogissani pohdin ihmissuhteita, elämää, rakkautta, kauneutta, elämän arvaamattomuutta, oman mielen johtamista, työelämässä onnistumista ja muutoksissa selviämistä.

Työkseni puhun, valmennan ja kirjoitan itseluottamuksesta, toiveikkuuden säilyttämisestä, huippusuoriutumisesta, muutoksissa onnistumisesta ja elämänmakuisesta elämästä.

Pidän itseni hyvällä tuulella katselemalla kukkia. Rakastan hyviä kysymyksiä ja tarinoita.

Lisää tietoa minusta löydät: www.ilonarauhala.fi

Katja Kokko

katjakokko.com

Katja Kokko on ihonhoidon ja luonnonkosmetiikan asiantuntija, kosmetologi, meikkaaja, kirjoittaja sekä joogaohjaaja. Blogissaan Katja jakaa tietoa ja inspiraatiota kauneudenhoidosta, luonnonkosmetiikasta, hyvinvoinnista sekä kaikesta kauniista rennolla otteella. Katjan esikoiskirja kauneudenhoidosta ilmestyy syksyllä 2015.

Kukka Laakso

blogit.kauneusjaterveys.fi/kukkalaakso/

Olen kirjailija, kahvakuula- ja hyvinvointivalmentaja, yrittäjä, copywriter, suosittu bloggaaja ja kolumnisti. Missionani on saada ihmiset ymmärtämään, mitä voima merkitsee paitsi kehon, myös mielen kannalta. Mottoni on: "Elämässä pitää hikoilla ja rakastaa."

Make up by Riina

blogit.kauneusjaterveys.fi/makeupbyriina/

Hei! Olen Riina, kauneudenhoitoalan ammattilainen Helsingistä. Suhtaudun kosmetiikkaan intohimoisesti ja rakastan leikitellä erilaisilla meikkilookeilla. Blogini käsittelee pääasiassa värikosmetiikkaa, jota esittelen päivän meikki -postauksissa. Löydät blogistani myös tutoriaaleja, ihonhoitovinkkejä sekä tuotearvosteluita, muille tekemiäni meikkejä ja kaikkea kauneuteen liittyvää. Toivon, että voin olla inspiraation ja uusien vinkkien lähteenä juuri sinulle!

Mari Sainio

blogit.kauneusjaterveys.fi/hikeajahyvaaoloa/

Olen Mari Sainio, 42-vuotias intohimoinen liikunnan ammattilainen, Personal Trainer, toimittaja ja juontaja, sekä hyvän ja terveellisen elämän väsymätön tutkimusmatkailija. Kerron blogissani elämästäni, projekteistani, sekä terveyteen, treenaamiseen ja ravitsemukseen liittyvistä asioista.

Minttu Virtanen

blogit.kauneusjaterveys.fi/minttuvirtanen/

Olen 28-vuotias tuusulalaissyntyinen, sittemmin helsinkiläistynyt ja nykyisin sveitsiläistynyt pienen Robin-pojan äiti ja onnellinen avopuoliso. Tervetuloa seuraamaan blogiani sydäntäni lähellä olevista asioista: perheestäni, ystävistäni, muodista sekä suurista intohimoistani urheilusta ja matkustelusta.

Nanna Karalahti

blogit.kauneusjaterveys.fi/nannakaralahti/

Nimeni on Nanna Karalahti, olen 27-vuotias sporttinen nainen ja asun Ruotsissa, Jönköpingissä yhdessä tulevan aviomieheni Jere Karalahden kanssa. Rakastan liikuntaa, mikä pitkälti johtuu lapsuuteni urheilulajeista taitoluistelusta ja jalkapallosta. Aikuisiässä urheilusta on tullut työni: ohjaan ryhmäliikuntatunteja ja toimin personal trainerina.

Kilpailuhenkisenä ihmisenä haluan pitää tavoitteet korkealla niin urheilussa kuin työssä, ja seuraava urheilullinen tavoitteeni on IFBB:n bikinifitnessin SM-kilpailut syksyllä. 

Tulen kertomaan blogissani paljon treenaamisesta ja jakamaan neuvoja ruokavalion rakentamisesta sekä erilaisista treenimuodoista omien kokemusteni ja tietotaitoni perusteella

Stressitohtori

blogit.kauneusjaterveys.fi/stressitohtori/

Olen liki nelikymppinen käyttäytymistieteilijä ja loputtoman kiinnostunut stressistä. Unelmani on työskennellä aiheen parissa maailman tappiin asti. Pidän lukemisesta, kirjoittamisesta ja inspiroivista dokumenteista. Menen sekaisin hyvissä kirjakaupoissa ja kirjastoissa. Rentoudun metsissä ja merenrannoilla.

Stressinhallinta ei ole pelkästään kiireen ja ahdistuksen poistoa, vaan parhaimmillaan ilon ja innostuksen löytämistä elämään. Tätä kuvaa hyvin sanonta, että stressi voi olla joko kuoleman suudelma tai elämän suola. Sinä päätät kumpi.

Toimitus

blogit.kauneusjaterveys.fi/sinaoletkaunis/

Kauneus & Terveys -lehden toimitus kertoo kauneusuutuuksista ja -elämyksistä.

Jokainen päivä voi olla kaunis.